Teatro

05 June 2020

No Comments

Odabrali smo par koji će uživati u „Mini honeymoon“ trenucima u Teatru i Rijeci

24. svibnja 2020. godine objavili smo na našoj internetskoj stranici i blogu darivanje kako bi jednom paru koji je izrekao sudbonosno „Da“ ove godine ili paru koji je morao odgoditi svoje vjenčanje radi korona virusa uljepšali ovo razdoblje.

Za našu Rijeku često govore da je idealna vikend destinacija, dodajmo tome da je nedavno i prema preporuci uglednog Forbesa pronašla svoje mjesto među 20 najsigurnijih gradova u Europi, vjerujemo da ćemo jednom paru priuštiti nezaboravne trenutke uživanja i trenutke za pamćenje.

Dobili smo brojne prijave i doista nije bilo lako odabrati dobitnike darivanja,  no priča jednog para posebno nas se dojmila, ne samo da su morali odgoditi vjenčanje nego su radi zatvaranja granica i situacije koja ih je snašla umjesto u najljepšim trenucima priprema, proveli 72 dana razdvojeni. Kako bi razveselili buduću mladenku, prijateljice su pripremile djevojačku putem Skype-a, a novi datum za vjenčanje još je na čekanju.

No, život ponekad priča najčudnije, ponekad najljepše priče. Vrijeme je da ipak stranice budu ispisane pozitivnim rečenicama, a to je puno lakše uz dozu optimizma, ljubavi i pravih prijatelja!

Prava prijateljica u ovoj je priči Diana Kostelnik koja je prijavila par, o sebi nam je otkrila: “Ja sam Diana, odrasla sam sa Željkom i inače sam u društvu zadužena za smijeh i “lupetanje gluposti”, a sad je vrijeme da napravim nešto pametno!”

Dojmila nas se težina situacije, ali i iskreno javljanje, čestitamo Željki i Ivanu, paru koji je Željka prijavila I nama predstavila, paru koji zadnjih godina živi na relaciji Vinkovci- Brčko, a svojoj će ruti sada svakako dodati i novo odredište: našu Rijeku.

Željka i Ivane,  jedva čekamo ugostiti vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *