Teatro Suite & Rooms dobitnik prestižnog priznanja!

Teatro

27 December 2019

No Comments

Verdijeva ulica 3 u samom centru Rijeke, nedaleko HNK Ivana pl. Zajca, sve je poznatije mjesto među Riječanima ali i onima koji u Rijeku dolaze na nekoliko dana. Osim što je na toj adresi već dobro poznati i mnogima omiljeni  Teatro Lounge Bar, od ove je godine adresa obogaćena još jednom ponudom kada je vrata otvorila luksuzna i jedinstvena smještajna jedinica-  Teatro Suite & Rooms.

 

 

Odmah do Kazališta Ivana pl. Zajca smjestilo se šest soba i jedan apartman. Profinjen i elegantan interijer čini savršen spoj s autentičnošću dizajna samih vlasnika, a sve s ciljem pružanja zadovoljstva boravkom s dozom opuštanja i mira nakon obilaska svih gradskih mjesta vrijednih posjete.  

 

 

Iako je kvaliteta smještaja vrlo brzo prepoznata od strane javnosti, medija, ali najbitnije, gostiju, priznanja ne prestaju dolaziti pa je tako Teatro Suite & Rooms u ovo blagdansko vrijeme dobio još jedno vrijedno priznanje – po izboru Hrvatske Turističke zajednice, Novog Lista i Glasa Istre,Teatro Suite & Rooms jedan je od tri pobjednika akcije Najiznajmljivač u kategoriji: Najbolje sobe! Nekoliko stotina prijava, 108 finalista, i tri dobitnika priznanja! Teatro tim ima razloga za zadovoljstvo, a priznanje će osobno uručiti direktor Turističke zajednice, Kristijan Staničić. Ovo je najljepša potvrda svih naših nastojanja na kraju prve godine rada i najbolja motivacija za dalje! 

 

 

Samim položajem uz neoklasicističko kazalište, Teatro smještaj zajedno s barom pruža savršeni spoj modernog i povijesnog s kojim ćete u ovo blagdansko vrijeme u dobrom raspoloženju započeti ili pak završiti vaš dan u Rijeci. Želimo vam ugodne blagdane, a ako se Rijeka nalazi na vašoj listi želja, sada je idealno vrijeme za posjetu Gradu koji teče. U Gradu koji teče znate gdje je najbolje ostati. Čekamo vas u Teatru!

Tags :