Personalizirana usluga i intimni ambijent

Smješten u samom srcu Rijeke, Teatro nudi LUKSUZNI SMJEŠTAJ po prihvatljivim cijenama.

Naša ponuda uključuje široki i prilagodljiv raspon TRANSFERA i povezanih usluga, omogućujući gostima da istraže okolne regije.

Pored svega nabrojanog, tu je i TEATRO LOUNGE BAR, jedno od najpopularnijih mjesta za dnevne i večernje izlaske u Rijeci.

Naše sobe i apartman

LUKSUZNI SMJEŠTAJ U SRCU RIJEKE

Posjetite naš Teatro Lounge Bar

Smješten tek nekoliko koraka od impresivne zgrade Hrvatskog kazališta Ivana pl. Zajca, TEATRO LOUNGE BAR je elegantno mjesto za dnevne i večernje izlaske. druženja i događaje, s izvrsnom ponudom i uslugom.

Tijekom dana, TEATRO LOUNGE BAR i njegov terasa savršeno su mjesto za opuštanje i kavu. Nakon zalaska, postaje mjesto atraktivnih noćnih događanja, uz pratnju deep, soulful i vocal house glazbe.

Luksuzni, sigurni i pravovremeni Teatro transferi

Na vaš zahtjev i sukladno vašim željama organizirat ćemo luksuzne i sigurne transfere do i od svih hrvatskih te drugih međunarodnih zračnih luka i gradova, kao što su primjerice one u Beču, Trstu, Veneciji, Ljubljani i drugdje.

Bilo da putujete radi posla ili odmora, pobrinut ćemo se da vaše putovanje bude udobno, sigurno i lišeno stresa. Naša ponuda TEATRO TRANSFERA uključuje i izlete i putovanje u Rijeku i iz Rijeke, sukladno vašim željama i potrebama.