O nama

UPUSTITE SE U SVE OKUSE RIJEKE

Personalizirana usluga i intimni ambijent

Smješten u samom srcu Rijeke, Teatro nudi luksuzni smještaj po prihvatljivim cijenama.

Kao nezavisni objekt u obiteljskom vlasništvu, veliku pažnju poklanjamo intimnom ambijentu i personalizaciji usluga za sve naše goste.

Rijeka, glavna hrvatska luka s dobrim prometnim vezama, smještena je u neposrednoj blizini slovenske i talijanske granice, na otprilike 5 sati vožnje od Austrije i Mađarske. Izvrstan položaj, dobre kopnene i pomorske veze čine Rijeku idealnom bazom za široki raspon putovanja ili izleta.

Raspon personaliziranih usluga

LUKSUZNI SMJEŠTAJ U SRCU RIJEKE

Smješten u samom srcu Rijeke, Teatro nudi LUKSUZNI SMJEŠTAJ po prihvatljivim cijenama. Teatro apartman i sobe smješteni su u zgradi iz 1855. godine, tek nekoliko koraka od impresivne zgrade Hrvatskog kazališta Ivana pl. Zajca.

SAZNAJTE VIŠE

Jedno je od najpopularnijih i najomiljenijih mjesta za izlaske u Rijeci.  Teatro Lounge Bar je elegantno i svestrano mjesto koje nudi izvrsnu uslugu. Cool kafić-bar tijekom dana i omiljeno mjesto za izlaske noću. Smješten doslovce nekoliko koraka nasuprot veličanstvenoj zgradi Hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl. Zajc, sjedinjuje prošli i sadašnji duh Rijeke.

SAZNAJTE VIŠE

Na vaš zahtjev i sukladno vašim željama organizirat ćemo luksuzne i sigurne transfere do i od svih hrvatskih te drugih međunarodnih zračnih luka, kao što su primjerice one u Beču, Trstu, Veneciji, Ljubljani i drugdje.

READ MORE