Teatro usluge transfera

UPUSTITE SE U SVE OKUSE RIJEKE

Teatro ponuda uključuje i širok raspon transfera i povezanih usluga, omogućujući svojim gostima da sigurno doputuju u Rijeku ili otputuju iz nje, da istraže okolne regije ili susjedne zemlje.

Luksuzni, sigurni i pravovremeni transferi

Na vaš zahtjev i sukladno vašim željama organizirat ćemo luksuzne i sigurne transfere do i od svih hrvatskih te drugih međunarodnih zračnih luka, kao što su primjerice one u Beču, Trstu, Veneciji, Ljubljani i drugdje.

Rijeka je glavna hrvatska luka, smještena vrlo blizu granice sa Slovenijom i Italijom. Od Mađarske i Austrije dijeli ju otprilike 5 sati vožnje.

Izvrsna geografska pozicija, dobre kopnene, pomorske i zračne veze čine Rijeku idealnom bazu za one putnike koji žele u kratkom vremenu doživjeti veliki broj raznovrsnih i zanimljivih destinacija.

Izleti i destinacije po vašoj mjeri

Teatro ponuda uključuje i potpuno individualno koncipirane izlete i putovanja, kojima je Rijeka bilo cilj, bilo polazište.

Dok boravite u Rijeci – prirodne, povijesne i kulinarske zanimljivosti Istre, sjevernojadranskih otoka, Gorskog Kotara, Like, ali i Slovenije i Italije praktički su vam na dohvat ruke. Rijeka je savršen izbor za one koji žele bez suvišnih komplikacija i u kratkom vremenu kombinirati urbani i ruralni ambijent, prirodu i povijest te sasvim različite kulture.

U slučaju da želite istraživati sami i u svom ritmu, na raspolaganju vam je naša rent-a-car usluga.