Teatro Lounge Bar

UPUSTITE SE U SVE OKUSE RIJEKE

Teatro Lounge Bar jedno je od najpopularnijih i najomiljenijih mjesta za izlaske u Rijeci. Smješten doslovce nekoliko koraka nasuprot veličanstvenoj zgradi Hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl. Zajc, Teatro Lounge Bar sjedinjuje prošli i sadašnji duh Rijeke.

Elegantan i svestran bar s odličnom uslugom

Tijekom dana, Teatro Lounge Bar i njegova terasa su jednostavno savršeno mjesto za opušteno ispijanje kave. Kako sunce zalazi, Teatro Lounge Bar pretvara se u lokaciju mnogih atraktivnih večernjih događanja koja se odvijaju uz pratnju deep, soulful i vocal housea.

Veliki izbor kvalitetnih pića uključuje pažljivo odabrana vina, piva, žestoka pića, koktele, prirodne sokove i druge napitke.

Savršeno mjesto za susrete

Teatro Lounge Bar je omiljeno mjesto za piće prije ili poslije najnovije kazališne predstave ili koncerta. Pohode ga i Riječani i posjetitelji, budući da je Teatro Lounge Bar mjesto mnogih interesantnih zbivanja, od afterhours partija,

preko dance performansa, DJ večeri, umjetničkih okruglih stolova, modnih i raznih drugih tematskih večeri. Odmah po otvaranju, Teatro Lounge Bar postao je jedno od nezaobilaznih mjesta u riječkom noćnom životu.

Glamur teatra i udobnost dnevnog boravka na jednom mjestu

Teatro Lounge Bar uspijeva u naoko nemogućem zadatku: spojiti dramatiku teatra i udobnost vlastitog dnevnog boravka. Atraktivan dizajn ovog mjesta rezultat je funky fuzije industrijskih detalja kao što su stara neobrađena hrastovina, izvorni željezni lusteri i istarski kamen u kombinaciji s elegantnim i suvremenim namještajem, modernim kaminom i luksuznim separeima.

Dizajn potpisuje riječka dizajnerica Ivona Brnelić, dok je logo kreacija renomiranog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana.

Osoblje i vlasnik Teatro Lounge Bara vjeruju da savršena usluga i zaigrana kreativnost idu ruku pod ruku, ostajući vjerni Teatro motu: Život je teatar!