Uživajte u adventskom izdanju Rijeke i obavezno posjetite ove lokacije

Teatro

27 prosinca 2019

Nema komentara

Rijeka nam se čini idealnom lokacijom u svako doba godine, ali ima nešto posebno u ovo blagdansko vrijeme.  Odlučili ste se doći u Rijeku, a ne znate što posjetiti? Mi imamo jedan vodič za vas, a  na raspolaganju smo vam za sve dodatne preporuke i savjete. Mi smo tu za vas.

 

Šetnja Korzom sastavni je dio posjeta Rijeci, a u ovo blagdansko vrijeme dobiva novi značaj. Lampice duž Korza, veliki bor u središtu šetnice i mali slatki božićni izlozi pretvaraju centar grada u pravu  božićnu bajku. Ako se tome doda i bogat program ispunjen glazbom, dobrom hranom i odličnim božićnim raspoloženjem, centar grada postaje izvrstan izbor za provesti dan u blagdanskom raspoloženju. Isto tako, bez obzira na naš mini vodič, ne zaboravite da je nekad najljepše malo se izgubiti jer tada se upoznaje destinacija, riječki uži centar krije zanimljive trgove i građevine koje u adventskom duhu plijene pažnju!

advent-u-Rijeci
Advent-u-Rijeci

U samom centru grada jedna od najšarmantnijih lokacija je Koblerov trg koji nakratko u ovo blagdansko vrijeme postaje idealna oza za druženja i stvaranje lijepih uspomena!

 

Trsatska gradina je jedno od značajnijih i posebnijih riječkih mjesta u bilo koje doba godine, ali u ovo božićno vrijeme sa svojih 17 km lampica pretvara se u pravu božićnu bajku nestvarnog sjaja i nezaboravnog doživljaja. Poznati riječki Kaštel morate posjetiti!

 

 

Za one koji se mora ne mogu odreći ni u ovo blagdansko vrijeme, onda je upravo šetnja uz more odličan odabir. Uz čašu kuhanog vina, pokoje slastice i zvukove valova, šetnja riječkim lukobranom ili nekom od riječkih plaža čini nam se odličan odabir za one željne mora čak i zimi. Manje je blagdanskog ugođaja, ali blizina mora čini svoje i uvijek donosi lijepe emocije.

 

 

Iako je Rijeka bogata lokacijama vrijednih posjeta, za ovo doba godine izdvojili smo mjesta koja su nas oduševila svojim blagdanskim ruhom, odličnim božićnim raspoloženjem i bogatom ponudom blagdanskih slastica, a uz to i prekrasnim uređenjem lampicama i ostalim božićnim dekorom koji će poslužiti kao odlična kulisa svih vaših blagdanskih fotografija.

 

 

Uživajte u blagdanima i dajte priliku Rijeci koja vas ovih dana dočekuje u svom posebno sjajnom izdanju!